Neelofa Minta Doakan Bertemu Jodoh Segera


KUALA LUMPUR: Selepas kakaknya sah bergelar isteri kepada Sharnaaz Ahmad, Neelofa turut mengharapkan jodohnya cepat sampai dengan meminta orang ramai mendoakannya.

Pengacara MeleTOP itu berkongsi gambar dia mengucup pipi Noor Nabila Mohd Noor di laman Instagram dengan keterangan yang jelas menyatakan mahu dicintai dan mencintai.

"Seterusnya ia akan jadi giliran saya, doakan," tulisnya di laman bergambar popular itu. Status terbabit mendapat jumlah 'likes' hampir 160,000 selain lebih 2,000 komen.


Rata-rata meninggalkan komen 'Amin' sekali gus seakan mendoakan harapan berkenaan malah ada yang lebih nakal dan cuba mengusik Neelofa dengan meletakkan nama Fattah Amin serta seorang kerabat diraja.

Terdahulu, selepas cintanya dengan aktor popular itu berakhir, bertebaran pula gosip mengatakan Neelofa rapat dengan kerabat diraja tetapi hingga kini belum dapat dipastikan siapa yang bertakhta di hati wanita berkenaan.

Malam tadi, ketika berlangsungnya majlis resepsi Sharnaaz dan Noor Nabila, beberapa rakan artis turut memuat naik gambar dengan keterangan gambar yang mengaminkan supaya jodohnya tiba pula selepas ini.


Antara teman artis yang dimaksudkan seperti Umie Aida dan Hanez Suraya. Bagaimanapun Neelofa yang ditemui pada majlis pernikahan pasangan terbabit enggan memberi sebarang kenyataan mengenai kisah peribadinya terutama hal perkahwinan.

Beliau mahu menghormati majlis dan enggan mencuri perhatian sebaliknya lebih selesa mendoakan kebahagiaan kakak dan abang iparnya berkekalan hingga ke jannah.

Scroll to top